Kafi is
lekker bij…

De reacties zijn alleen maar lovend…

Zo heb je Kafi nog nooit geproefd.

Kafi valt ook in de smaak bij koks en bartenders. Door de mooie citrustonen in de likeur en het uitgesproken karakter is het een ideale smaakmaker voor cocktails als mojito. En wat dacht je van een combinatie met ceviche? Met als afsluiter heerlijke Kafi-patisserie. Of liever een lemon pie met Kafi toe? Het kan allemaal met deze verleidelijke likeur.

Kaffirlimoen, KAFI Liqueur
Kafi whiskeyglas, KAFI Liqueur
Kafi bij raam, KAFI Liqueur
Kaffir, KAFI Liqueur
Kafi karaf, KAFI Liqueur
Fles, KAFI Liqueur

Een échte allemansvriend

Hoe drink je Kafi het best?

De likeur is naar eigen smaak te schenken. Houd je van zoeter en soepel wegdrinken op een warme zomerdag? Dan is-ie ijskoud het lekkerst. Liever een sterke likeur met karakter, waar je rustig de tijd voor neemt om te genieten? Drink Kafi dan op kamertemperatuur, zodat alle complexe tonen mooi naar voren komen. Het beste van beide werelden? Schenk Kafi dan op koelkasttemperatuur (7 °C).

Vorm aan een intense smaakbeleving

Kafi Tasting Wheel

Om een een idee te krijgen, waarbij Kafi nóg meer tot zijn recht komt, hebben wij een ‘Pairing Tasting Wheel’ ontworpen. Ons Tasting Wheel helpt je om de verschillende facetten te herkennen. Een intense smaakbeleving die nu nóg meer vorm krijgt, waarbij waardering voor het product én het vakmanschap dat erachter schuilgaat, nog meer tot zijn recht komen. 

De verschillende categorieën variëren van fruitig, bomig, tot aan floraal of zelfs vegetaal. -Dit kan nog specifieker, natuurlijk. Maar laten we het voor nu even hier bij houden.- Deze verschillende types zijn reeds voldoende om een geweldige start te kunnen maken voor een perfecte Kafi Pairing. Zo heb jij nét dat kleine beetje hulp om de perfecte Kafi cocktail of gerecht te maken.

Kafi Liqueur, Tasting Wheel

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

We serveren je graag onze nieuwsbrief met alle laatste nieuwtjes, geven je heerlijke tips over mooie combinaties van Kafi en gerechten en nemen je mee op onze reis.